top of page

KROPPSFORMING

Vi utfører Kavitasjon, Lipolaser, Radiofrekvens og Pressoterapi. Dette er alle behandlinger som hjelper kroppen å raskere kvitte seg med avfallstoffer og fett. Ring oss eller kom til en av våre salonger for å få en konsultasjon slik at vi kan hjelpe deg å finne den rette bahndlingen for deg!

canstockphoto11096829.jpg
Priser
canstockphoto42710454.jpg
canstockphoto11097772.jpg
Radiofrekvnes
Estetisk Radiofrekvens Fredrikstad


Behandlingen blir brukt i estetisk medisin til å korrigere ulike typer ufullkommenheter som f.eks:
Rynker, reduserer akne, arr og andre utfall, reduserer strekkmerker, tidssvik, hud slapphet og bekjemper cellulitt

Radiofrekvens i estetisk medisin er en ikke-invasiv behandling som bruker virkninger av elektromagnetiske bølger som trekker dypt inn i huden og strammer den opp.

Man kan oppleve strammere hud med en gang etter behandlingen men den endelige effekten kommer ikke før ca 60 dager etter, det er da kollagen mengden i huden har økt.

Det anbefales 6-10 behandlinger for best mulig resultat.

Pressoterapi Fredrikstad
Pressoterapi

 

Pressoterapi, eller lymfedrenasje er en smertefri, ikke-invasiv behandling som gjenoppretter lymfe og blodsirkulasjon.


Pressoterapi apparatet legger trykk på et eller flere områder på kroppen for å stimulere lymfesystemet!
 

Brukes i behandling av:
Cellulite, appelsin hud, lymfe problemer, dårlig sirkulasjon, utrensning av avfallstoffer fra kroppen, forebygging av åreknuter, forstoppelse, strekkmerker osv.

Fantastisk behandling for deg som ønsker å avlaste spenninger i kroppen, fjerne overflødig væske fra kroppen, redusere hevelser, justere volumet i kroppen!

Vi anbefaler fra 10 til 12 besøk med pause på to til tre dager i mellomrom.

Lipolaser Fredrikstad
Lipolaser

 


Denne teknikken brukes for å eliminere opphopninger av fett i kroppen og ansiktet, og for å behandle vanskelige områder på kroppen som magen etter graviditet.

Alt med denne forskjellen fra fettsuging er denne behandlingen ikke-invasiv og dermed slipper du kirurgi og sykehusinnleggelse, men derimot kan få en fin og ganske rask effekt som er svært tilfredsstillende.

I forhold til fettsuging der man bryter ned fett gjennom kanal for å fjerne det, bryter lipolaser ned fettceller og ved bruk av varme forandrer den til en olje-aktig væske, der kroppen selv er ansvarlig for å rense den ut. Det er IKKE en teknikk for å miste vekt, men for å eliminere det "vanskelige" fettet som ikke er mulig å eliminere med kosthold og trening.

Hos oss kombineres lipolaser med pressoterapi.
Denne kombinasjonen hjelper kroppen med å raskere og enklere kvitte seg med stoffer som har blitt redusert.

Kavitasjon Fredrikstad
Kavitasjon


Det er en estetisk problem som virker til å være evig:

lokalisert fett, noe som er en felles fiende til alle oss.

Sannheten er at med god kosthold og trening som er kjempe viktig for oss klarer vi ikke alltid å fjerne alt lokalt fett i kroppen, og der kommer KAVITASJON inn!
 

Det er en smertefri, ikke-invasiv estetisk behandling for å forme kroppen, eliminere lokalisert fett og redusere cellulitter!

Hos oss får du
Kavitasjon kombinert med Pressoterapi.


Med kavitasjon fjerner vi fett fra problemområdet og deretter tar vi pressoterapi behandling som hjelper kroppen med å få vekk alle rester etter behandlingen.

(Vi anbefaler 12 behandlinger, som garanti på ønsket resultat)

bottom of page