Kavitasjon

Gjennom en kavitasjon behandling kan du miste mye fett. Lydbølger sikre at oppbygging av fettet begynner å bevege seg, slik at fettcellene brytes ned. Som et resultat av dette kommer fettceller fri, som deretter fjnernes av legemet, og deretter blir fullstendig nedbrutt. Kombiner gjerne med lymfedrenasje (pressoterapi) for å oppnå enda bedre resultater: 30 min til 60 min behandling. Ideelt for problemområder som for eks: rygg, lårene, magen, armer. Anbefales 10-12 behandlinger kavitasjon+pressoterapi: Pris: 1 time 599,-; 12 behandlinger kr 5199,- (spar 1989,-)

750 kr

Radiofrekvens

Radiofrekvens behandling er for oppstramming av løs hud. Ved å varme opp huden stimulerer fibroblastene collagen og elastina fibre i huden. Samtidig øker blodsirkulasjon og lymfesirkurlasjon. Kan brukes på hele kroppen. De fleste bruker for: oppstramming av rumpe, å bekjempe mot løs hud på innsiden av lår og cellulliter på baksiden av lår, å stramme opp huden i magen etter en slanke kur eller graviditet og for å stramme opp hud av innside av orverarmen. Man kan se en flash rett etter behandling men som vanlig etter 6-8 uker ser man en fastere hud. Anbefales fra 10-15 ganger. Veldig fin kombinasjon med pressoterapi og lipolaser. Radiofrekvens er også en veldig fin behandling for oppstramming av ansiktet.

Armer: 30 min - kr 399,- 10 seksjoner kr 2.999,-
Rumpe: 30 min kr 399,- 10 seksjoner: 2.999,-
Inn/lår: 30 min kr 399,- 10 seksjoner: 2.999,-
Ansiktet: 60 min kr 599,- 10 seksjoner kr 5.000,-
(inkluderer rensing, peeling, radiofrekvensen, naturlig maske, dagkrem)

 

750 kr

Lipolaser

LIPOLASER Det er en diode laser som kommer inn til fettcellene og ødellege3r de på en ufarlig måte de øvrige cellene i kroppen. Fettet blir flyttende og på naturlig måte fjernes av kroppen. Vi anbefaler å kombinere det med vakuum og lymfedrenasje som hjelper kroppen å drenere de fettcellene ut fra kroppen. Kan behandles hele kroppen men ofte er brukt mest på lår, mage of hofter. Ved en konsultasjon kan terapeuten bestemme hvor mange behandlinger du trenger. Kontraindikasjon: gravide, personer med høy nivå av kolesterol og krefftpasienter under behandling kan ikke få denne behandling. Behandling anbefales en gang i uke. Grunner er at fettet tar cerca 3 deager for å komme ut fra kroppen.

Lipolaser og pressoterapi: 1 time : Anbefales 10-12 behandlinger Pris: 1 time 599,-; 12 behandlinger kr 5199,- (spar 1989,-)


 

750 kr

Pressoterapi


Pressoterapi er en mekanisert lymfedreneringsteknikk utviklet for å akselerere bevegelsen av lymfe og fjerne giftstoffer på cellenivå.
Detr en smertefri, ikke-invasiv avgiftsbehandling, som gjennom effektiv lymfedrenasje, bidrar til å fremme kroppens naturlige detoxfunksjoner.
Revitaliseringen og oksygenopptaket i vevet bidrar til å slanke og redefinere dine ben, mage og armer - samtidig som hudens tone forbedres
Denne avslappende 30 minutters økten forbedrer venøs sirkulasjon og et tregt lymfesystem.
Pressoterapi hjelper kroppen å fjerne giftstoffer og avfallsstoffer ut av det perifere vevet (inkludert cellulittvev) ved å øke både blodsirkulasjon og lymfedrenasje. Kroppen vil så naturlig støte ut giftstoffer, overflødig vann og avfallsstoffer. Det viktigste er at pressoterapi hjelper å transportere fettmolekyler fra cellulittvevet inn i den generelle sirkulasjonen for oksidasjon i muskler og andre organer.
Av disse årsakene er pressoterapi en ideell behandling for forebygging og reduksjon av cellulitter. Pressoterapi er et fantastisk og avslappende alternativ til fettsuging.
Ett trykk terapitime, i dens virkninger kan sammenlignes med 25 kampanjer til massør, som gjør hånd massasje.
Denne prosedyren er veldig avslappende.Hele tiden pasienten skal gjennomgå en sesjon, vil den være omgitt av avslappende atmosfære, lys og varme i hele kroppen. Suit for press vil ikke forårsake noen ubehag.

Hva anbefales denne behandlingen for?
•Blodsirkulasjonen og oksygenopptak forbedres •Lindrer ryggsmerter •Forebygger åreknuter og blodpropp •Forbedrer tunge, trette ben, ødem og væskeretensjon •Anbefales som behandling for å redusere cellulitter •Slanking og avgiftning. Et trygt alternativ til fettsuging •Kroppsformering og profilering •Vektkontroll •Lindrer oppblåsthet, smerter og hevelse, og gir umiddelbar komfort •Forbedrer søvn og øker vitalitet •Gir bedre atletisk ytelse •med fedme, cellulitter, slapp hud og venøse ødem

Hvordan behandling blir behandling utført?

Pressoterapi er et datastyrt kompresjonssystem, som bruker blåsepumper kombinert med infrarød varme. Anordningen har fem separate kamre, som blir plassert rundt kroppen din. Kamrene fylles med luft og trykk, utviklet for å simulere en dyp massasje, fra tærne og opp, deretter frem og tilbake. Fokuset er på å få i gang vene -og lymfesirkulasjonen, hvor vi starter ved anklene og beveger oss til den øvre delen av lårene. Pressoterapi er utformet for å øke blodsirkulasjonen og strømning av lymfe, og forsterker ekstracellulær væskeklaring, reduserer oppblåsthet, hevelse og ødem, lindrer tretthet i bena og bedrer oksygenstrømmen gjennom hele kroppen.

Antall behandlinger:
Vi anbefaler fra 10 til 12 besøk med pause på to til tre dager i mellomrom. I tilfelle at en pasiente trenger en ny behandling anbefales en pause i minst seks måneder.

Problemområder der cellulitt ble markert redusert med et par centimeter etter tre behandlinger.
Bivirkninger og komplikasjoner Instruksjoner trykk terapi tyder på at det er noen komplikasjoner, men de er alle basert utelukkende på feil dosering av valgt prosedyre. I så fall, hvis pasienten er for følsom hud, og trykkraften velges er for sterk, kan det danne blåmerker og hematomas. Dessuten kan feil dosering av trykkluft være farlig for folk som hang utsatt sårbar av skip. Disse pasientene kan synes liten blåmerker. Den eneste bivirkningen som kan oppstå når riktig utført prosedyre - en vanndrivende effekt.
I alle andre tilfeller er retten av prosedyren absolutt trykk terapi er ikke i fare for pasienten.
Kontraindikasjon
•Flebitt
•Tromboflebitt
•Åreknuter
•Arteriosklerose
•Diabetes med mikroangiopati
•Nedsatt lever- og nyresvikt og hjerte svik
•Levercirrhose
•Hudlesjoner eller hudsykdommer
•Alvorlige inflammatoriske prosesser (tuberkulose, HIV)
•Graviditet eller amming
•Kreft

Priser: kr 350,00 per behandling *kr 3.100,00 for 12 sesjoner/ *kr 2.990 for 10 sesjoner
Priser kombinert med Lipolaser: kr 599,00 per behandling – 45 minutter/ *kr 4900,00 for 12 sesjoner/ *kr 4.600 for 10 sesjoner – *gjelder ved kjøp av klippekort

750 kr
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon