Sueli Myrhagen er en tungvekter innen hudpleie, og har utført utallige kurs både i Norge og i hjemlandet Brasil.
Intimvoksing, godt kjent som brasiliansk voks på folkemunne, ble raskt en av hennes mest populære behandlinger. I dag er Myrhagen stolt innehaver av to økologiske hudpleiesalonger, plassert på Mosseporten Amfi og Østfoldhallene Amfi. Hun har selv lært opp alle sine ansatte med sin teknikk - som i dag er et kjent varemerke også utenfor Østfold.

Helen


Helen er fra Filipinene og har jobbet hos oss siden 2016. Hun har fått opplæring hos Voksing House som voksing terapeut og har også tatt kurs i aroma massasje. Hun er hyggelig og er alltid i godt humør. Helen utfører også manzilian

Maria

Maria er Hudpleie- og Kroppsterapeut. Hun har også fått opplæring som voksing terapeut hos Voksing House. Hun kommer fra Spania og har jobbet hos Voksing House siden 2015. Kundene er veldig fornøyde med henne. I tillegg til voksing tilbyr hun også forming og farging av bryn, aroma massasje, hudpleie, manzilian og kroppsforming. Vil du redusere størrelsen på midjen, lår, armer eller magen? Da er det Maria du må snakke med.

Efatti

Hun har fått opplæring som Voksing terapeut hos Voksing House. Hun er fra Iran og har jobbet hos oss siden 2017. Hun er en veldig flink terapeut. Kundene føler seg velkommen når de er hos henne. Efatti er veldig flink med bryn/ansikt med tråd. Hun kan også Vippe Extensions og negler (gelenelger og shellac)

Saro

Hun er fra Syr Lanka og har jobbet hos oss siden august 2018. Hun har fått opplæring som voksing terapeut. I tillegg til voksing er hun veldig flink med negler, (gele, manikyr og shellac)

Thi

Thi er fra Vietnam, og har fått opplæring som voksing terapeut hos Voksing House. Hun startet hos oss i 2016. I tillegg til voksing tilbyr Thi også gelenegler, shellac og Vippe Extensions. Hun er veldig nøye og gjør en bra jobb på alle kundene. Thi utfører også manzilian (braziliansk voks på menn).
 

Toayba

Toayba startet hos oss i Voksing House Mai 2019. Hun er utdannet som hudpleier. Hun har fått opplæring som voksing terapeut her på Voksing House, og jobber hos oss som tilkallingsvakt. 

Pham

- Pham er fra Vietnam, og startet hos oss i April 2018. Hun har fått opplæring som voksing terapeut og jobber som tilkallingsvakt. 

Kristyna

Kristyna har fått opplæring som voksing terapeut hos Voksing House. Hun har jobbet hos oss siden 2015 og har mange faste kunder. Hun driver også med bryn og vipper, manikyr, shellac, pedikyr og fotpleie. Kristyna er en hyggelig terapeut å få behandling av.

Sarah

Sarah er utdannet hudpleier, og begynte å jobbe hos oss i April 2019. Sarah har fått opplæring i vokseteknikken som brukes her på Voksing House, og jobber her som voksing terapeut. Hun kan også tilby andre behandlinger som blant annet farging av vipper og bryn, forming av bryn, vippeløft og massasje. 

Belur

Belur begynte hos oss i April 2019. Hun har fått opplæring som voksing terapeut, og jobber hos oss som ekstrahjelp. Belur er en flink, hyggelig og effektiv voksing terapeut.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon