Velkommen til avdeling Rolvsøy


Velkommen til Voksing House AS!

Avdeling i Rolvsøy/Østfoldhallene åpnet den 2.03.2015 i 2. etasje ved Cafe mesanin. Her finner du en fin og gratis parkeringsplass.

Vi er stolt av å være den første voksing salong i Østfold som har fokus på å tilby den beste behandling innen alt av voksbehandlinger. Hos oss finner du de best mulige hårfjerningsprodukter som er mer skånsomme mot huden og mindre smertefulle.

Vi garanterer minst 40% mindre smerte enn våre konkurrenter ved voksing. Dette er fordi vi har utviklet vår egen teknikk og bruker kun 100% naturlige produkter under behandlingen. Voksen sitter kun på håret og ikke på huden, dermed er man mindre utsatt for utslett og sår etter behandling. Dette har ført til at vi har fornøyde kunder fra hele Østfold og Oslo-området.

Voksing House AS ble etablert i 2005. Innehaver er Sueli Myrhagen som er brasiliansk. Hun er hudpleier og utlært innen brasiliansk voksing både i Brasil og Norge. Alle terapeuter som jobber i Voksing House AS har gjennomgått kurs med Sueli og fått opplæring både praktisk og teoretisk.

Hos Voksing House Spa og Beauty kan du få behandling fra topp til tå. Vi tilbyr økologisk hudpleie, Gel-lack, støping av negler, bryne, vipper, aroma massasje, SPA fotpleie (pedikyr), manikyr og due massasje, I samarbeid med andre terapeuter. Alle terapeuter som jobber hos oss skal kunne tilby den beste behandling i sitt fag. Vårt konsept er at du er 100% fornøyd når du har vært og fått en behandling hos oss. Velkommen til oss i Voksing House AS!

 

47 75 50 75 -

Vår online booking gjør det lettere for deg å bestille time, men om du ikke finner en time som passer til deg, ring eller send sms til 47755075 og vi skal gjøre vårt beste for å finne en time til deg. Vi ønsker menn og kvinner i alle alder hjertelig velkommen!