Presse

Intervju av radio Migrapolis. Om Voksing House fra starten og møt Østfolds eneste spesialist innen brasiliansk voksing, Sueli Myrhagen.

intervju med radio Migrapolis 

Les her vår siste reportasjen i  Moss Avis

 

Artikel i Moss avis

Brazilian wax: Historien om den smertefulle trenden. - VG - veldig interessant http://www.minmote.no/#!/artikkel/22925723/brazilian-wax-historien-om-den-smertefulle-trenden

 

 

Artikler i Østfold Avisen September 2009

 

ER BRASILIANSK VOKSING NOE FOR DEG? HVA ER BRASILIANSK VOKSING EGENTLIG?

Det kalles i Norge brasiliansk voksing som intimvosking. Det vil si helt, eller delvis fjerning av kjønnshår.

Hvis en person plages av inngrodde hår, utslett etter barbering, sterkt hårvervskt etc,så anbefaler vi å prøve brasiliansk vosking.

Brasiliansk vosking er en teknikk som fjerner hårroten og bidrar  til at etterveksten vokser langsommere, blir tynnere og mindre motsdandsdyktig. Resultatet er mer varig,og huden holder seg perfekt i omlag tre til fire uker. Vi anbefaler at hår skal være fra 05 til 1,cm.

I Sør Amerika(særlig Brasil) ,Australia og i California er dette veldig populært. Varmt vær og mindre bikini hjelper at Trender står.

Voksing House har spesialisert seg i Brasiliansk Voksing. Selv om vi kan tilby flere behandlinger: fotpleie, negler, detox, hudpleie, aroma massasje, og hot stones masssje er vi kjent i Østfold for vår voksing behandling. Derfor har vi kunder som kommer fra hele Østfold og noen fra Oslo. Dessuten benytter vi kun engangsutstyr som gjør voksingen sikker og hygienisk!

Rett etter voksing kan man være rød, hoven og lett sår,men i løpet av noen timer vil rødheten og hovenheten være bort.Sårheten kan vare et døgn, men ikke lenger. Det beste man kan gjøre for å unngå inngrodde,hår er å bruke en god peeling krem eller peeling voksing noen ganger i uke.

Sueli Myhagen er en godkjent hudpleier som er utdannet  i Norge. Hun har tatt mange kurs i brasiliansk voksing,både i Norge og i Brasil.Brasiliansk voksing har vært utført ved klinikken siden 2003. Jeg er sikker på det jeg kan tilby i brasiliansk voksing. Det er flere som har hatt veldig dårlig erfaring  andre steder,men de mener at hos meg er det  en annen opplevelse.Tilbakemeldingene forteller om mindre smerte og at jeg er veldig rask i å utføre behandlingen. Jeg er veldig nøye og alle hår er vekk, hvis det er dette som er kundens ønske, Selv om jeg har gått på skole, måtte jeg utvikle min egen teknikk i forhold til hårtype, hudtype og voksing. Mer enn 90% av kundene som kommer 1. gang mener at smerten er ikke like ille som de har forestillt seg ,og de kommer tilbake ca. hver 4 uke,hele året.

Menn har også vært interessert i brasiliansk voksing, men Voksing House utfører ikke brasiliansk voksing på menn. Det eneste voksbehandling vi utfører på menn, er voksing på rygg, armer, legger og bryst.

Alder varierer mye. Jeg har kunder fra 16 til 64 år. På sommeren er det flere unge jenter som benytter seg av brasiliansk voksing.Gjerne i forbindelse med sydenturer. Men det vi merker,er at de fleste som er faste kunder og som kommer hele året,er de som er i alderen 30-50 år.

Det er som regel kun smerten som er verst med brasiliansk voksing.Men litt ritsj ratsj ratsj i noen minutter (fra 20 til 30 minutter),og å slippe barbering noen uker,er kanskje å foretrekke i sommer månedene og hvorfor ikke i hele året!

 

1. Gang med brasiliansk Voks:

 

Minimun hårlengde: 0,5 til 1,0. Jeg ambefaler å ikke barbere på 10 til 15 dager før behandling

Ta med deg en boks truse for å bruke etter behandling

Etter voks: Ambefaler i de 1. dagene å bruke aloe vera gel som roe huden ned fortere

Samleie er ikke ambefalt i den dagen som brasiliansk voks er utført.  Helst venter minimum 24 timer

Ikke sol og solarium i de første 24 timer og  i de neste 36 timer bør beskyttes veldig godt med god solkrem.

 

Les mer her:

http://www.moss-avis.no/ 

 

Vi