OM OSS

Historien bak Voksing House

Voksing House – Den første voksingsalongen i Østfold

I 2005 etablerte brasilianske Sueli Myrhagen Voksing House AS. Dette var den første salongen i Østfold som kunne tilby det meste av behandlinger innen voksing.

Myrhagen er en tungvekter innen hudpleie, og har utført utallige kurs både i Norge og i hjemlandet Brasil.

Intimvoksing, godt kjent som brasiliansk voks på folkemunne, ble raskt en av hennes mest populære behandlinger. I dag er Myrhagen stolt innehaver av to økologiske hudpleiesalonger, plassert på Mosseporten Amfi og Østfoldhallene Amfi. Hun har selv lært opp alle sine ansatte med sin teknikk - som i dag er et kjent varemerke også utenfor Østfold.

Et økologisk konsept

Konseptet bak Voksing House representerer et sterkt fokus på naturlige og økologiske produkter og behandlinger. Myrhagens visjon er alle skal kunne benytte seg av behandlingene, uansett hudtype eller eventuelle sensitiviteter. Derfor har hun med solid kunnskap innen hudpleie utviklet egne produkter som matcher konseptet.

Voksing House salongene benytter ikke voks med mineralolje. Mineralolje er fremstilt av råolje og er et petroleumsprodukt, som ofte er benyttet innen all slags hudpleieprodukter. Vi benytter ikke produkter med mineralolje, fordi det ikke trekker inn i huden og derfor kan porene tettes.

Begge salongene til Voksing House bruker Myrhagens egen voks. En naturlig voks uten parabener og mineralolje. Det er ren sukkervoks uten tilsetningsstoffer som benyttes. Dette er mer skånsomt for huden enn andre vokstyper, for voksen fester seg kun i håret og ikke huden. Våre salonger benytter også rullevoks med olivenolje. Olivenolje er bra for huden og tilfører samtidig fuktighet ved en voksbehandling.

Mer enn bare voksing i salongene.

Voksing House-salongen på Mosseporten Amfi har spesialisert seg på voksbehandlinger, men tilbyr også det lille ekstra innen økologisk hudpleie. ”Det lille ekstra” tilbys derimot i større skala i salongen på Østfoldhallene Amfi, nemlig Voksing House Spa & Beauty.

Her er det flere økologiske hudpleiebehandlinger, som ansiktsbehandlinger, fotpleie og massasje. I denne salongen tilbys også behandling av negler: pedikyr, shellac og påsetting av negler.

Hvorfor velge oss?

Voksing House har 10 bunnsolide år med erfaring fra hudpleiebransjen. Hudpleierne som er ansatt i salongene, er profesjonelle og nøyaktige. Økologiske og naturlige ingredienser i produktene gjør behandlingstilbudene passende for enhver hudtype.

Ved å delta på to messer fast per år, holder vi oss oppdatert over hva som gjelder på produktfronten for våre kunder til enhver tid.

Unik teknikk

Myrhagens teknikk gjør Voksing House til en spydspiss innen hudpleie i Østfold.

Innehaver har ved flere anledninger blitt forespurt om å lære den bort ved hudpleieskoler i og utenfor distriktet.

I de aller fleste salonger påføres voksen mot hårretning. Dette fjerner hår, men ikke i like stor grad som hos Voksing House. Våre behandlere påfører voks med hårretningen som gjør at voksbehandlinger tar litt lengre tid, men får til gjengjeld flere hårrøtter med. Ved flere behandlinger vil håret etter hvert bli tynnere og vokse saktere.

Justering av temperatur

Å ha riktig temperatur på voks ved behandling er viktig. For høy varme kan være irriterende eller skadelig ved kontakt med hud. Ren sukkervoks hos Voksing House holder 15 grader lavere temperatur enn andre vokstyper. Våre behandlere kan faktisk justere temperaturen slik at det ikke er for varmt – men akkurat passe til å utføre den ønskede behandling.

I salongene benyttes alltid engangsutstyr for en hygienisk behandling.

Timebestilling kan gjøres på nett eller via telefon. Vi gleder oss til å se dere i en av våre salonger!