Forberedelse til voksing


. Minimum hårlengde:

. Vår teknikk gjør det mulig å fjerne veldig kort hår. Men får å oppnå et bedre resultat anbefaler vi at hårlengde er rundt 0,5 til 1,0. Vi anbefaler å ikke barbere på 10 til 15 dager før behandling

Etter voks:

Vi anbefaler å bruke en lindrende krem de 1-2 første dagene etter behandling. F.eks aloe vera gel er veldig god og lindrende.

Samleie er ikke ambefalt i de første 24 timene.

Ikke sol og solarium

i de første 24 timene, og huden bør beskyttes godt med en god solkrem de neste 36 timene etter behandlingen. Dette er veldig viktig.

Noen synes at Paracet og Ibux kan hjelpe litt. Ta en av hver 30 minutter før behandling.

Peeling/skrubbing anbefales 1-2 ganger i uken (2 ganger uken før behandlingen). Dette er for å hjelpe at alle hårene som ligger under huden, slik at de kommer ut før behandling, Noe som gir et bedre resultat etter voksing.

Vi selger produkter for å forebygge inngrodde hår som brukes 4 dager før behandling og økologisk skrubb.

Unngå trang bukser etter voks behandlingen. Det kjennes litt ubehagelig å ta på noe trangt etter voksing behandlingen. Vi anbefaler å ikke sykle eller trene like etter brasiliansk voksing, man kan reagere på svetting. Vi anbefaler å ikke bruke body lotion med perfume de 24 timene.

MENSTRUASJON/SYKDOM/GRAVIDITET

.

Får du menstruasjon? Bare ta på en tampong. Du blir mer følsomt og derfor anbefaler vi at du tar en Paracet. Hos oss får du en mindre smertefullt behandling. 99,% av våre kunder som kommer til brasiliansk/kropps voksing sier at behandlingen var mye bedre og at det var mye mindre smerte enn hva de hadde tenkt seg. Og vi regner at du skal oppleve det sammen. Vi jobber raskt og effektvit. Sev om vi regner med at behandlingen ikke tar mer enn 30 minutter, etter 5 minutter er du ferdig med de verst. Resten av tiden bruker vi på leppene (der er det mindre smerte) og detaljene. Dette klarer du!! Dersom du har diabetes eller hvis du har en sykdom som gjør at immunforsvaret er svekket blir det anbefalt å snakke med legen først. Sjanse for infeksjon er nemlig stor. Også hvis du bruket Retin-A, Renova, Differin eller isotretinoin, medisiner mot akne bør du snakke med legen først. Disse medisiner kan påvirke følsomheten i huden din.

Graviditet: Gravide kan også vokse seg. Men vi anbefaler at du snakker med legen/jordmor om dette. Særlig i de første 12 ukene i svangerskap.