Om Brasiliansk voks


Brasiliansk voksing er en skjønnhetsbehandling som innebærer bortvoksing av kjønnshår ved bruk av voks eller sukker. I motsetning til intimbarbering fjernes hårene samt hårrota og er en av flere epilmetoder.

Sueli Myhragen er en godkjent hudpleier som er utdannet i Norge. Hun har tatt mange kurs i brasiliansk voksing, både i Norge og i Brasil og har jobbet med brasiliansk voksing i Norge siden 2005. Det er flere som har hatt en veldig dårlig opplevelse og erfaring andre steder, men de endrer mening og får en annen opplevelse hos oss. Deres tilbake melding forteller da at det er mindre smerte hos oss, at vi er mer effektive og at vi er raske i å utføre voks behandlingen. Både Sueli og hennes ansatte er veldig dyktige og nøye med hårfjerningen og alt er vekk, dersom dette er kundens ønske!

Selv om Sueli Myrhagen har gått mye på skole og mange forskjellige kurser, har hun klart å utvikle sin egen teknikk i forhold til hårtype, hudtype og voksing. Og denne teknikken har hun delt med sine ansatte, slik at alle skal ha lik teknikk. Mer enn 90% av våres kunder som kommer til oss for første gang mener at smerten ikke er like ille som de har forestilt seg eller opplevd andre steder, og de kommer tilbake ca hver 4 uke, året rundt.

Alder varierer mye. Vi har kunder fra 16 år til over 70 år og hos oss kommer kundene uavhengig av årstid, alder, kjønn og anledning. Det er selvsagt en høysesong på sommertider. Men vi har våre faste kunder som kommer hver 4. ukse året rundt.

Lengde på hår: Vi anbefaler at hår skal være fra 05 til 1cm lange for å få et resultat som er mer varig og for at huden skal bli glattere.

Menn har også vær interessert i brasiliansk voks. Og vi kan tilby dette til våre kunder. Vi begynt med brasiliansk voks på menn i august - 2015. år dyktige terapeut utfører dette og det har hun flere års erfaring med. Vi tilbyr også voks av rygg, bryst, mage og ben til menn.

Brasiliansk voks kvinne: 30-min 508,-

Mini brasiliansk voks: kr 400,-

Brasiliansk voks menn: 15-20min 790,-

bikini linje:   350,-